joi, 8 martie 2012Marcile noatre, GRAZIE FILIPETI si CAMICIA, sunt inregistrate la Oficiul Roman pentru Inventii si Marci.
Indiferent de venituri, toti clientii sunt la fel de importanti pentru noi, astfel incat oferim produse de calitate la preturi accesibile si ne concentram pe segmentul de imbracaminte pentru barbati ,,wear-to-work''segment caracterizat prin tinute in pas cu moda.
La noi, reducerile si preturile promotionale sunt intalnite mai des. In plus, pentru ca segmentul de care ne ocupam include imbracaminte ,,business casual'' incercam sa satisfacem cererea pentru asemenea produse rezultate din tendintele modei din ultimii ani, spre haine mai lejere pentru locul de munca.
Consideram ca valoarea, selectia riguroasa, calitatea produselor si a serviciilor oferite de noi clientilor nostri sunt factori importanti care au condus la cresterea semnificativa a cotei noastre de piata de imbracaminte barbateasca din Romania, impartasind si altora cunostintele si creativitatea noastra, pentru a mentine vie frumusetea si simtul estetic.
Va asiguram ca preturile noastre sunt si vor ramane fara concurenta pe piata romaneasca de textile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu